Αρχική > πρωτοβουλιες, συγκεντρώσεις, σμα ευκαρπίας, Εύοσμος, ανακοινώσεις, ευκαρπία > ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Στις 18/2, 8 συμπολίτες μας δικάζονται με το αδίκημα της απειλής άσκησης βίας. Η μήνυση έγινε από τον εργολάβο του έργου σε ημερομηνία, που όχι μόνο δεν εκτελούνταν έργα στο χώρο του ΣΜΑ αλλά ή ανάδοχος εταιρία είχε απομακρύνει τα μηχανήματα της από τον χώρο. Προφανώς στις πλάτες των συμπολιτών μας παίζεται ένα επικίνδυνο σχέδιο τρομοκράτησης όλων όσων αντιστέκονται στην καταστροφή του τόπου μας. Οι διώξεις των συμπολιτών μας είναι συνέχεια των προηγούμενων διώξεων των Ευκαρπιωτών και έρχονται να συμπληρώσουν τις εκατοντάδες διώξεις αγωνιζόμενων ανθρώπων του τελευταίου διαστήματος. Από το Αιγίνιο και τη Χαλκιδική, έως τις επιστρατεύσεις απεργών η κυβέρνηση και τα στελέχη της στην Τοπική Αυτοδιοίκηση προσπαθούν να στείλουν το μήνυμα πως όποιος αγωνίζεται θα διώκεται.

Το μόνο «έγκλημα» των συμπολιτών μας είναι πως αντιστέκονται σε ένα παρανοϊκό έργο, που επιβαρύνει το περιβάλλον της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Αντιστέκονται σε ένα έργο φαραωνικών διαστάσεων που θα οδηγήσει σε κατασπατάληση χρημάτων και την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητα, αλλά θα ανοίξει το δρόμο και για την καύση σκουπιδιών.

Αγωνίζονται μαζί με χιλιάδες άλλους συμπολίτες μας, μαζί με φορείς και συλλόγους της πόλης μας για την απόδοση περιβαλλοντικής δικαιοσύνης για να λυθούν τα χρόνια προβλήματα της πόλης μας(π.χ. Χωματερή Δερβενίου) και να σταματήσει επιτέλους η αδιαφορία της πολιτείας.

Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους διωκόμενους συμπολίτες μας μέχρι να αθωωθούν.

Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Δευτέρα 18/2 στις 9:00 στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Να αθωωθούν τώρα όλοι οι διωκόμενοι

Να ακυρωθεί τώρα το έργο.

Να γίνει άμεσα νέος Περιφερειακός Σχεδιασμός.

Advertisements
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: